Pedrazzini a venit in Italia sa antreneze Steaua! Becali: "Daca nu vrea nimeni sa vina, va antrena Pedrazzini"
Pedrazzini a venit in Italia sa antreneze Steaua! Becali: "Daca nu vrea nimeni sa vina, va antrena Pedrazzini"
Cum a auzit ca Piturca a plecat, Pedrazzini a venit la Palat din Italia si va conduce urmatoarele antrenamente ale Stelei.
Steaua si-a gasit antrenor interimar in 24 de ore de la demisia lui Piturca.
Pedrazzini a sosit din Italia si s-a dus la palatul lui Gigi Becali:
"A venit Pedrazzini din Italia. Antrenamentul de azi il va conduce Strizu. Daca nu vrea nimeni sa vina, va antrena Pedrazzini. El va propune si niste antrenori italieni", a spus Gigi Becali la conferinta de presa.
Citeste despre: Massimo Pedrazzini, Gigi Becali, Steaua
Steaua si-a gasit antrenor interimar in 24 de ore de la demisia lui Piturca.
Pedrazzini a sosit din Italia si s-a dus la palatul lui Gigi Becali:
"A venit Pedrazzini din Italia. Antrenamentul de azi il va conduce Strizu. Daca nu vrea nimeni sa vina, va antrena Pedrazzini. El va propune si niste antrenori italieni", a spus Gigi Becali la conferinta de presa.
Citeste despre: Massimo Pedrazzini, Gigi Becali, Steaua
Subiecte similare
» Becali: " Imi fac bagajele si PLEC de la Steaua... daca aduce Piti bani sa bage el la echipa!"
» Becali: "Am si eu meritul meu daca luam titlul. Pe criza asta a investit atatia bani la Steaua!"
» Ei sunt cei 7 oameni de la Urziceni pe care ii vrea Ilie Dumitrescu la Steaua! In ce conditii vin:
» Cine ordona la Steaua? "Sunt basme ca Piturca il cearta pe Becali! E angajatul lui si sunt banii lui Gigi acolo"
» Cristea vrea sa fie Ronaldinho: cum vrea sa bata loviturile libere cu Split!
» Becali: "Am si eu meritul meu daca luam titlul. Pe criza asta a investit atatia bani la Steaua!"
» Ei sunt cei 7 oameni de la Urziceni pe care ii vrea Ilie Dumitrescu la Steaua! In ce conditii vin:
» Cine ordona la Steaua? "Sunt basme ca Piturca il cearta pe Becali! E angajatul lui si sunt banii lui Gigi acolo"
» Cristea vrea sa fie Ronaldinho: cum vrea sa bata loviturile libere cu Split!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|