AllZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Becali: "Am si eu meritul meu daca luam titlul. Pe criza asta a investit atatia bani la Steaua!"

AllZone :: Fotbal :: Stiri

In jos

Becali: "Am si eu meritul meu daca luam titlul. Pe criza asta a investit atatia bani la Steaua!"  Empty Becali: "Am si eu meritul meu daca luam titlul. Pe criza asta a investit atatia bani la Steaua!"

Mesaj Scris de Ady Mier Aug 04, 2010 8:00 pm

Gigi Becali nu mai vrea sa auda de conflicte cu suporterii Stelei.

"Eu nu am treaba cu acesti suporteri. Ei au treaba cu Piturca si cu Steaua, nu cu mine. Sunt constient ca ei nu m-au iertat, dar eu i-am iertat. Ce, eu ma apuc acum sa le interzic lor cu ce bannere sa intre pe stadion? O sa vorbesc cand vreau eu si o sa ma manifest cum vreau eu.
Eu nu o sa tac niciodata pe banii mei, asta sa le fie clar! Nu-mi va impune mie niciun suporter ce sa fac.
Piturca si jucatorii il castiga titlul, recunosc. Totusi, eu chiar nu am niciun merit? Am si eu meritul meu, ca pana la urma pe criza asta Gigi Becali a investit atatia bani la Steaua. Echipa merge bine, iar cat timp echipa joaca, atunci fiti sigur ca stadionul se va umple mereu", spune Gigi Becali la Sport.ro.

Ady
Admin
Admin

Mesaje Mesaje : 950
Data de inscriere Data de inscriere : 04/08/2010
Localizare Localizare : Tg-jiu
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Metin2,Fotbal
Stare de spirit Stare de spirit : Buna

https://allzone.forum.st

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare