Cristea vrea sa fie Ronaldinho: cum vrea sa bata loviturile libere cu Split!
Cristea vrea sa fie Ronaldinho: cum vrea sa bata loviturile libere cu Split!
Printul Adrian Cristea vrea sa-i uimeasca pe croatii de la Split cu un gol din lovitura libera in stilul Ronaldinho!
„Mie imi place cum joaca si cum bate loviturile libere Ronaldinho, de la AC Milan. Nu neaparat mi-am schimbat modul de a executa astfel de faze, insa incerc sa fiu cat mai imprevizibil pentru portar.
Bine, stilul trebuie adoptat si in functie de distanta. Daca faza e mai departe de poarta, atunci trebuie sa ating mingea in plin, pentru a lua o traiectorie ciudata in fata portarului. Sper sa marchez la Split", a spus Adrian Cristea in Adevarul!
„Mie imi place cum joaca si cum bate loviturile libere Ronaldinho, de la AC Milan. Nu neaparat mi-am schimbat modul de a executa astfel de faze, insa incerc sa fiu cat mai imprevizibil pentru portar.
Bine, stilul trebuie adoptat si in functie de distanta. Daca faza e mai departe de poarta, atunci trebuie sa ating mingea in plin, pentru a lua o traiectorie ciudata in fata portarului. Sper sa marchez la Split", a spus Adrian Cristea in Adevarul!
Subiecte similare
» Ronaldinho
» Dinamoviștii, chestionați de poliție la plimbarea prin Split
» Ei sunt cei 7 oameni de la Urziceni pe care ii vrea Ilie Dumitrescu la Steaua! In ce conditii vin:
» Preşedinte Hajduk Split: "Nimic nu ne poate surprinde, sîntem pregătiţi!"
» Ultimul meci la Dinamo pentru Pulhac! Fa aici echipa cu Split si vezi peste cine poate da in play off!
» Dinamoviștii, chestionați de poliție la plimbarea prin Split
» Ei sunt cei 7 oameni de la Urziceni pe care ii vrea Ilie Dumitrescu la Steaua! In ce conditii vin:
» Preşedinte Hajduk Split: "Nimic nu ne poate surprinde, sîntem pregătiţi!"
» Ultimul meci la Dinamo pentru Pulhac! Fa aici echipa cu Split si vezi peste cine poate da in play off!
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum