AllZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Becali tot încearcă să se împace cu Dragomir: "De ce nu răspunzi?" VEZI ce zice şeful LPF!

2 participanți

AllZone :: Fotbal :: Stiri

In jos

Becali tot încearcă să se împace cu Dragomir: "De ce nu răspunzi?" VEZI ce zice şeful LPF! Empty Becali tot încearcă să se împace cu Dragomir: "De ce nu răspunzi?" VEZI ce zice şeful LPF!

Mesaj Scris de Ady Vin Aug 13, 2010 2:59 pm

După ce a rezolvat problema staffului tehnic, aducându-l pe Ilie Dumitrescu, Gigi Becali doreşte să se asigure de relaţii bune şi cu LPF şi că nu va mai avea parte de un război, aşa cum s-a întâmplat la finalul sezonului trecut, când s-a certat zdravăn cu Dumitru Dragomir.
"Uite, mă, la Mitică! Uite că mi-a luat partea în tot ceea ce s-a întâmplat cu Piţi. Şi nu avea niciun interes acum, când suntem certaţi. Nea Mitică e caracter", le-a spus Gigi Becali apropiaţilor. Declaraţiile şefului ligii din ultima vreme l-au făcut pe patronul Stelei să insiste să se împace cu fostul său bun prieten.

L-a invitat pe Mitică să joace table
De câteva zile îl sună insistent, însă Dragomir nu-i răspunde la telefon. "M-a jignit prea tare ca să mă mai împac cu el. Am îmbătrânit şi nu mai vreau să port asemenea războaie. Să fie sănătos! Nu mai am nimic cu el, dar nici nu mai vreau să am de-a face cu el", le-a explicat şeful LPF prietenilor despre încercarea lui Gigi de a şi-l face din nou amic.
Ziarul Naţional a exemplificat ieri cum încearcă Becali să se împace cu Dragomir. Luni seara, în cadrul emisiunii Fanatik, latifundiarul l-a sunat pe mobil pe Dumitru Dragomir, însă acesta nu a vrut să-i răspundă şi i-a pasat telefonul lui Răzvan Boanchiş. "Nu vrea să discute cu mine? Bine, mă, atunci anunţă-l că la Steaua vine tripleta de aur (n.r. - atunci Gigi credea că la Steaua vor veni Iordănescu, Hagi şi Ilie Dumitrescu)! Şi spune-i că îl invit la o tablă, să vină la mine la palat", a fost mesajul lui Becali.

Cum a reuşit Gigi sădiscute cu Hagi
Numai că Dragomir nu i-a acceptat invitaţia şi nici nu are de gând să se împace cu el. Indiferenţa cu care îl tratează Dumitru Dragomir pe Gigi Becali e asemănătoare cu cea la care apelează şi Gheorghe Hagi. Totuşi, patronul stelist a reuşit după multe încercări să vorbească la telefon cu "Regele", dar e amuzant cum s-a petrecut acest lucru. Becali era la Iordănescu şi l-a pus pe acesta să-l sune pe Hagi. În timp ce "Generalul" se conversa, Gigi i-a smuls telefonul de la ureche ca să discute cu Hagi: "Bine, măi, Gică, tu nu îmi răspunzi la telefon? Ne-am dat mâna, ne-am împăcat şi tot îmi porţi pică?". "Bine, Gigi, hai dă-mi-l înapoi pe nea Puiu, te rog!", a încheiat Hagi scurta conversaţie cu finul său.

În aprilie anul curent, Gigi Becali a vrut să-l dea jos de la Ligă pe Dragomir pentru că, spunea el, acesta se folosea de Comisii să ajute adversarele Stelei

Ady
Admin
Admin

Mesaje Mesaje : 950
Data de inscriere Data de inscriere : 04/08/2010
Localizare Localizare : Tg-jiu
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Metin2,Fotbal
Stare de spirit Stare de spirit : Buna

https://allzone.forum.st

Sus In jos

Becali tot încearcă să se împace cu Dragomir: "De ce nu răspunzi?" VEZI ce zice şeful LPF! Empty Re: Becali tot încearcă să se împace cu Dragomir: "De ce nu răspunzi?" VEZI ce zice şeful LPF!

Mesaj Scris de xReDx Joi Aug 26, 2010 5:08 am

Nu are sanse Wink
xReDx
xReDx
Moderator
Moderator

Mesaje Mesaje : 148
Data de inscriere Data de inscriere : 06/08/2010
Localizare Localizare : In Fata Pc-ului
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Multe...
Stare de spirit Stare de spirit : Calm

https://allzone.forum.st/portal.htm

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

AllZone :: Fotbal :: Stiri

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum