Dragomir: "Hagi si Dumitrescu nu pot lucra cu Gigi!" De ce nu poate fi Iordanescu presedintele la Steaua!
2 participanți
Dragomir: "Hagi si Dumitrescu nu pot lucra cu Gigi!" De ce nu poate fi Iordanescu presedintele la Steaua!
Dumitru Dragomir crede ca Iordanescu nu poate sa fie presedinte la Steaua!
"Piturca nu a exagerat cu nimic! Imediat l-as chema pe Piturca si l-as pune in drepturi daca as fi patron la Steaua! Pe oricine va aduce la Steaua nu va fi mai bun decat Piturca!
Este foarte greu sa gasesti pe cineva care sa faca meseria cum trebuie! Gigi nu stie cum e sa ai un om ca Piturca.
Hagi, Ilie Dumitrescu si Iordanescu nu pot lucra acum cu Gigi! Eu sunt certat cu Gigi, dar nu pot sa nu scot in evidenta si partea buna a lui Gigi! Nimeni nu-l poate potoli pe Gigi, doar Piti care are un ascendent asupra lui.Piti nu putea fi umilit!
Becali face numai ce vrea si greseste mult! Becali finanteaza un mastodont si nu este o gluma! Iordanescu nu a fost niciodata presedinte! E greu sa fii presedinte la Steaua! Acolo nu este ca in Senat!" a declarat Dragomir la Sport.ro!
Re: Dragomir: "Hagi si Dumitrescu nu pot lucra cu Gigi!" De ce nu poate fi Iordanescu presedintele la Steaua!
mda Dumitrescu e deja le Steaua
Subiecte similare
» Ienei: "Nu cred ca Hagi si Iordanescu vor veni la Steaua"
» SECUNDUL lui Dumitrescu la Steaua E Iordanescu! Titi Dumitriu, seful centrului de copii si juniori:
» "Gigi a facut o alegere buna! Il felicit pe Ilie Dumitrescu!"
» Ei sunt cei 7 oameni de la Urziceni pe care ii vrea Ilie Dumitrescu la Steaua! In ce conditii vin:
» Ilie Dumitrescu a investit 3,5 milioane de euro in arta: "Eu sunt un produs 100 % al Stelei, iubesc Steaua!"
» SECUNDUL lui Dumitrescu la Steaua E Iordanescu! Titi Dumitriu, seful centrului de copii si juniori:
» "Gigi a facut o alegere buna! Il felicit pe Ilie Dumitrescu!"
» Ei sunt cei 7 oameni de la Urziceni pe care ii vrea Ilie Dumitrescu la Steaua! In ce conditii vin:
» Ilie Dumitrescu a investit 3,5 milioane de euro in arta: "Eu sunt un produs 100 % al Stelei, iubesc Steaua!"
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|