AllZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Teapa de 180.000 de euro de la Gigi pentru Piturca!

2 participanți

AllZone :: Fotbal :: Stiri

In jos

Teapa de 180.000 de euro de la Gigi pentru Piturca! Empty Teapa de 180.000 de euro de la Gigi pentru Piturca!

Mesaj Scris de Ady Vin Aug 13, 2010 2:57 pm

Suparat ca i-a dat afara rudele de la Steaua, Gigi Becali l-a lucrat pe partea economica pe Victor Piturca!

Piturca a plecat de la Steaua fara 180.000 de euro - suma pe care Gigi Becali trebuia sa i-o bage in conturi, scrie ProSport.

Piturca este singurul antrenor al Stelei din era Gigi Becali care pleaca fara sa castige sume importante!

Banii pierduti de Piturca provin din salariul sau - 80.000 de euro, cel al colaboratorilor - tot 80.000 de euro la care se adauga si facturi telefonice de peste 20.000 de euro!

Sansele ca Piti sa-si mai recupereze banii de la Becali sunt minore!

Gigi s-a suparat dupa ce Piturca i-a dat afara rudele de la club!

"L-am rugat pe Piti sa-mi spuna daca vrea sa dea afara din neamurile mele. Stau acolo pentru ca sunt neamurile mele si asa vreau eu. Piturca m-a injosit spunand despre unul dintre ei ca «zboara imediat!». Le-a luat masinile lui Gheorghisor si Argaseala si le-a dat oamenilor din stafful sau. Piturca facea uz de putere!" a povestit Gigi.

"Ei nu aveau curaj sa-mi spuna, pentru ca eu le-am zis ca Piturca este patronul. «Bine, ma Vali, n-ai avut curaj sa-mi spui?», am intrebat. Si-a permis pentru ca am negociat cu el ca prieten si nu mi-am dat seama ca, usor-usor, a castigat teren si m-a acaparat. Ma sfida in fata oamenilor. L-am pus pe Virgil sa-l sune pe Piti si sa-i spuna ca nu mai este nevoie sa-mi dea el raspunsul, fiindca mie mi-a fost rusine de el", a mai dezvaluit Becali.

Ady
Admin
Admin

Mesaje Mesaje : 950
Data de inscriere Data de inscriere : 04/08/2010
Localizare Localizare : Tg-jiu
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Metin2,Fotbal
Stare de spirit Stare de spirit : Buna

https://allzone.forum.st

Sus In jos

Teapa de 180.000 de euro de la Gigi pentru Piturca! Empty Re: Teapa de 180.000 de euro de la Gigi pentru Piturca!

Mesaj Scris de xReDx Joi Aug 26, 2010 5:09 am

Dak este destept omul Wink
xReDx
xReDx
Moderator
Moderator

Mesaje Mesaje : 148
Data de inscriere Data de inscriere : 06/08/2010
Localizare Localizare : In Fata Pc-ului
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Multe...
Stare de spirit Stare de spirit : Calm

https://allzone.forum.st/portal.htm

Sus In jos

Sus

AllZone :: Fotbal :: Stiri

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum