AllZone
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bonfim rateaza si meciul cu Branesti! Ce zice de plecarea lui Piturca!

AllZone :: Fotbal :: Stiri

In jos

Bonfim rateaza si meciul cu Branesti! Ce zice de plecarea lui Piturca! Empty Bonfim rateaza si meciul cu Branesti! Ce zice de plecarea lui Piturca!

Mesaj Scris de Ady Joi Aug 12, 2010 5:10 pm

Adus de Piturca in Ghencea, brazilianul Bonfim s-a trezit cu antrenorul schimbat. Bonfim nu a auzit niciodata de Ilie Dumitrescu.
Bonfim rateaza si meciul cu Branesti! Ce zice de plecarea lui Piturca! Bonfim-rateaza-si-meciul-cu-branesti-ce-zice-de-plecarea-lui-piturca_size1

Bonfim nu va juca nici cu Branesti. Jucatorul nu a fost inca legitimat la Steaua, iar Ilie Dumitrescu il va folosi pe Emeghara in meciul din Ghencea cu Victoria.
"E normal sa vina si sa plece antrenori, dar cred ca echipa se simte bine in lupta pentru campionat", a spus ieri Bonfim intrebat ce parere are despre plecarea lui Piturca.
"Sa mai asteptam pana maine si cred ca pana atunci se va rezolva problema lui Bonfim. Daca ar fi sa povestim ce s-a intamplat, ar lua o saptamana. S-a pus un sechestru asigurator pe jucatori, care din punctul meu de vedere nu a fost legal. Nu exista nici un risc sa cada transferul lui Bonfim la Steaua. Totul se va rezolva pana maine, daca nu chiar azi", a spus Chivorchian la Sport.ro.
Problema cea mai mare pe care Ilie Dumitrescu o va avea cu Branesti o reprezinta fanii Stelei, care anunta ca vor boicota meciul.

Ady
Admin
Admin

Mesaje Mesaje : 950
Data de inscriere Data de inscriere : 04/08/2010
Localizare Localizare : Tg-jiu
Joburi/Distractii Joburi/Distractii : Metin2,Fotbal
Stare de spirit Stare de spirit : Buna

https://allzone.forum.st

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare