Dinu Gheorghe despre arbitrajele pro-Steaua: "Ei sînt mai noi în domeniu"
Dinu Gheorghe despre arbitrajele pro-Steaua: "Ei sînt mai noi în domeniu"
Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a vorbit într-o conferinţă de presă organizată azi despre formaţia giuleşteană şi s-a referit la prestaţiile brigăzilor de arbitri.
"Am incredere ca vom duce Rapid unde i-a fost locul. O sa avem grija sa fim bine organizati si sa nu repetam greselile din ultimii ani", a afirmat Dinu Gheorghe.
Apoi s-a referit la erorile arbitrilor, care ar fi favorabile CFR-ului si Stelei: "De CFR se tot vorbeste de cativa ani. Steaua e mai noua in domeniu. Am dori insa ca erorile arbitrilor, chiar si umane, sa fie tratate la fel de catre Comisia Centrala a Arbitrilor. Asa vor disparea multe dintre acuzatiile formulate".
"Am incredere ca vom duce Rapid unde i-a fost locul. O sa avem grija sa fim bine organizati si sa nu repetam greselile din ultimii ani", a afirmat Dinu Gheorghe.
Apoi s-a referit la erorile arbitrilor, care ar fi favorabile CFR-ului si Stelei: "De CFR se tot vorbeste de cativa ani. Steaua e mai noua in domeniu. Am dori insa ca erorile arbitrilor, chiar si umane, sa fie tratate la fel de catre Comisia Centrala a Arbitrilor. Asa vor disparea multe dintre acuzatiile formulate".
Subiecte similare
» Dinu Gheorghe ataca Steaua: "De doi ani se face de ras"
» Geraldo: "Am fost lansat de Mourinho" Ce spune despre Steaua si Piturca:
» Ienei: "Nu cred ca Hagi si Iordanescu vor veni la Steaua"
» 100% al Stelei: "Nu sunt probleme cu legitimarea lui Bonfim la Steaua!"
» Se va rejuca Steaua - Craiova? "Pai hai sa rejucam toate meciurile, eu asa zic!"
» Geraldo: "Am fost lansat de Mourinho" Ce spune despre Steaua si Piturca:
» Ienei: "Nu cred ca Hagi si Iordanescu vor veni la Steaua"
» 100% al Stelei: "Nu sunt probleme cu legitimarea lui Bonfim la Steaua!"
» Se va rejuca Steaua - Craiova? "Pai hai sa rejucam toate meciurile, eu asa zic!"
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|